Openingsdans

Het ja-woord is gegeven: nu nog de openingsdans. Daar sta je dan als bruidspaar. Dansen in de disco ging je altijd redelijk goed af, maar de officiele dans? Op de mooiste dag van je leven wil je geen angstige momenten beleven. Geen nood wij hebben een speciale cursus die gericht is op die ene speciale dag en die ene speciale dans met die ene speciale persoon. Nog een tip: moet jullie trouwfeest ook een dansfeest zijn? Nodig dan ook je ouders en familie uit om samen met jullie deze korte cursus te volgen. Ook zij zijn vanzelfsprekend van harte welkom.

Swingkids

Vanaf 6 jaar kun je leren dansen op jouw favoriete muziek en jouw spetterende videoclips samen met je klasgenootjes. Het dansprogramma is flitsend en divers met zelfs een beetje hip-hop en streetdance. Je zult helemaal uit je dak gaan. Na afloop van de cursus wordt er ook afgedanst waarbij je een echt certificaat krijgt uitgereikt. Hierbij kun je aan anderen laten zien wat je hebt geleerd.

Solodans / Ladiesclub

Bij deze cursus heb je geen danspartner nodig wat de naam al zegt. In deze tijd waarbij het aantal singels groeit in ons land voorziet deze cursus in een steeds groter wordende behoefte. Je leert in principe alle dansen zoals Cha-Cha, Engelse wals en Samba. Ja zelfs voor Salsa en Mambo draaien we onze hand niet om. P.S. Ook al heb je een partner maar hij of zij wil niet op dansles dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Bewegen is goed, dansen is leuker!!

Dansen maakt je gelukkig en vooral leuk om te doen.Het is bovenal ook gezond en maakt je hoofd leeg. Als je samen danst maak je endorfine aan in je lichaam, en deze stof zorgt weer voor een gelukkig gevoel. Daarnaast train je ook je coördinatie en je geheugen. Je moet namelijk nadenken wanneer je welke beweging of draai je moet maken. Met dansen daalt je bloeddruk en dat is weer positief voor de bloedcirculatie.

Verkorte cursus

NIEUW !!!

Verkorte Basiscursus start maandelijks. Aanmelden alleen per mail of telefonisch.(vraag naar de voorwaarden)

Dansen leren in 1 dag

Bij deze cursus leer je in 3 lessen al aardig dansen. totale lesduur is 8 uur dus 1 dag. Deze korte cursus kun je met liefst minimaal 3 koppels starten. Er kan op elk gewenst moment in het jaar gestart worden.

 

Jeugdclubs

Flitsende jeugdclubs: Dansen is echt heel cool je leert dansen op moderne dansbare muziek uit de hitlijsten of op muziek die jezelf te gek vindt. Neem je vrienden en vriendinnen mee. Je kunt voor de gezelligheid komen dansen, maar je kunt er ook je hobby van maken door aan wedstrijden mee te gaan doen. Onze school is aangesloten bij een regionale dansbond welke l keer per maand in Brabant een danswedstrijd organiseert.