Dansles

Dansles is een welkome onderbreking van de week. In een Swinging World danscentrum is goede dansinstructie een vanzelfsprekendheid. De gediplomeerden instructeurs zijn bedreven en gedreven jouw de danspassen eigen te maken. Jij dacht het nooit te leren? Dankzij ons nieuwste lessysteem leer je in no time verrassend snel dansen. Op onze Basiscursus leer je vijf dansen, dit alles in een rustig tempo en met een goede opbouw in het lessysteem. Dansen is de gezelligste manier om uit te gaan, je ontmoet nieuwe vrienden, of komt juist met ze op les. Stapje voor stapje wordt je een ander mens er gaat een nieuwe wereld voor u open.

Een danscentrum met SWING

Bij ons staat gezelligheid voorop want dansen is de leukste manier om SPORTIEF in BEWEGING te blijven. De (deskundige) begeleiding van Danscentrum Anton Mol bestaat vooral uit het bijsturen en stimuleren van je eigen prestaties. Door de doordachte opzet van de Swinging World cursussen kan werkelijk iedereen leren dansen. Na de eerste lessen voel je al dat je swingender door het leven gaat. Stap in die wereld van sfeer en gezelligheid. Trouwens wist je dat dansen ook een goede calorie verbrander is en vele spieren in actie brengt en ook voor het geestelijk welbevinden positief is. Dansen zet hartstocht in beweging waardoor je weer met plezier in het leven staat.Ontspring niet langer de dans en zet die eerste stap, er gaat een nieuwe wereld voor je open.

Dans- en thema-avonden

Naast de lessen zijn er gezellige vrije dansavonden, (soms met een bepaald thema) waar jij je nieuwe vaardigheden in praktijk kunt brengen. Jong en oud alleen of getrouwd kan zich onderdompelen in de bruisende sfeer van inspanning en gezellige ontspanning. Sfeervolle zitjes en een gezellige bar zorgen voor de juiste mix om dit te ervaren.

Kids New Style

Het nieuwe (stijl)dansen voor kids van de basisschool van groep 5 t/m 8. Hier krijg je in 10 lessen de nieuwste move's aangeleerd op de muziek uit de hitlijsten. Na het eerste blok van 10 lessen komt er weer een nieuwe choreo met nieuwe muziek en dit weer in 10 lessen. Zo blijf je het leuk vinden en maak je veel plezier met je vrienden. Wil je nog meer weten surf dan naar: www. ballroom new style.eu

Virtuele rondleiding

Danscentrum Anton Mol behoort niet alleen qua opleiding tot de top maar ook qua huisvesting. Klik hier voor een virtuele rondleiding.

De geschiedenis

 

Anton Mol is in 1986 gestart met de dansschool in Zundert. Eerst in het centum en sinds 2000   op de huidige locatie aan de Hofdreef. Nadat Anton de opleiding dansleraar had afgesloten aan de dansacademie in Rotterdam en met goed gevolg het Rijkserkend diploma dansleraar had behaald is hij gestart met de dansschool. En tot op de dag van vandaag geven we met veel plezier danslessen. Daarnaast blijven we onszelf bijscholen om up to date les te kunnen blijven geven. Anton is ook bevoegd internationaal jurylid en zodoende bekend met de danssport. Dansen is onze passie en dat brengen we over op de leerlingen. Dansles moet leuk ,leerzaam en vooral gezellig zijn daar staan we voor.

    

Iets te vieren?

Heb je iets te vieren dan ben je ook bij ons aan het goede adres. Voor een buurtfeest, vrijgezellenfeest of personeelsvereniging. Doe eens anders dan anders vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor deze eenmalige gebeurtenis.